Wilt u een website laten maken?

 

Zoekt u een aantrekkelijke, goed vindbare en snel ladende website? Bij ons kunt u rekenen op een vast en scherp tarief voor de realisatie ervan. Uw website kan binnen drie weken al online zijn.

Ik creëer niet enkel websites voor bedrijven, maar ook voor particulieren, verenigingen en politieke partijen. Ongeacht de doelgroep, ik lever maatwerk voor elke online behoefte.

Hoe werkt het?

Door mijn persoonlijke aanpak, uitmuntende dienstverlening en hoge kwaliteitsstandaard garandeer ik een hoge mate van klanttevredenheid en een vruchtbare samenwerking.

Heldere aanpak

Van idee tot lancering hou ik u transparant en nauwgezet op de hoogte van elke fase in het traject.

Vast en scherp tarief

Bij mij wordt uw website gerealiseerd tegen een vast en scherp tarief, zonder onverwachte kosten achteraf. U kunt al een website laten maken vanaf € 395,-.

Online binnen 3 weken

Een tijdige oplevering zonder vertragingen is mijn streven. Wij garanderen dat uw website in drie weken tijd online is.

Vakkundig design

Gebaseerd op uw huisstijl creëer ik een vakkundig design dat uw onderneming laat uitblinken ten opzichte van de concurrentie.

Functioneert op alle schermgroottes

Het design functioneert feilloos op ieder toestel, van desktop tot mobiel, zodat uw bezoekers te allen tijde kunnen genieten van een uitstekende gebruikerservaring.

Zoekmachinevriendelijk geoptimaliseerd

De codering is geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor uw website uitstekend zichtbaar wordt in Google en andere zoekmachines.

Wordpress

HGR Websites maakt gebruik van het WordPress CMS. Dit toegankelijke CMS stelt u in staat om uw website vlot en moeiteloos te beheren.

Webhosting en onderhoud

Uw website wordt gehost op het hostingplatform van HGR Websites, waarbij ik optimale stabiliteit, snelheid en veiligheid waarborg.

Voortreffelijke ondersteuning

Indien u ergens tegenaan loopt, kunt u te allen tijde via e-mail of telefoon contact met mij opnemen. Ik sta klaar om u te helpen!